Demirköy'de Girişimcilik Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Demirköy'de Girişimcilik Kursu Açıldı

Demirköy'de İŞKUR, Kırklareli Üniversitesi ve KOSGEB Kırklareli Hizmet Müdürlüğü işbirliğiyle "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" açıldı.

02.01.2015 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirköy'de İŞKUR, Kırklareli Üniversitesi ve KOSGEB  Kırklareli Hizmet Müdürlüğü işbirliğiyle "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" açıldı.

İŞKUR Müdürü Hasan Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursun Limanköy köyünde açıldığını söyledi.

Kursa 50 kişinin katıldığını belirten Aksoy,  kursiyerlere günlük 20 lira da ödeme yapılacağını kaydetti.

Girişimcilik kursları önemsediklerini bildiren Aksoy, "Kırklareli Üniversitesi ve KOSGEB işbirliği ile açılan bu kurslarda,İŞKUR'a kayıtlı kişilerin kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Bu sayede işsizlik azaltılırken, ekonomide yeni ve sürdürülebilir işler de yaratılmaktadır. KOSGEB modülleri çerçevesinde en az 70 saat uygulanan girişimcilik eğitimleri girişimcilik özelliklerinin geliştirilmesi, iş planı hazırlama ve bu kapsamda yönetim planı, finansal plan, pazarlama ve üretim planlarının oluşturulması, iş planının sunumu konularını teorik ve uygulamalı olarak içermekte; eğitimlerde ayrıca başarılı girişimci hikayeleri ve tecrübelere de yer verilmektedir" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demirköy'de Girişimcilik Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement