Demirtaş: "Erdemir İşçisinin Her Zaman Yanındayız" - Son Dakika
Yerel

Demirtaş: "Erdemir İşçisinin Her Zaman Yanındayız"

Demirtaş: "Erdemir İşçisinin Her Zaman Yanındayız"

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı görevine getirilen Metin Ercan’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundu.

13.08.2015 17:21

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı görevine getirilen Metin Ercan'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini sundu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Çevik ile birlikte bir süre önce Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı görevine getirilen Metin Ercan'ı ziyaret etti. Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi Mali Sekreteri Hakan Eskibina'nın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, daha önce olduğu gibi bundan sonrada Türk Metal Sendikası'nın ve Erdemir işçisinin yanında olacaklarını söyledi. Demirtaş ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Öncelikle saygıdeğer arkadaşımıza yeni görevi 'Hayırlı, uğurlu olsun' diyoruz. Başarılar diliyorum. Metin Ercan aynı zamanda benim okul arkadaşım, yabancı bir arkadaşımız değil. Bu görevi başarı ile yerine getireceğine şahsım olarak yürekten inanıyorum. Her şey Ereğli ve fabrikada çalışan arkadaşlarımız için. Görevi sırasında gerek fabrikada çalışan işçilerimiz için gerekse bölgemiz için elinden gelen imkanları ardına koymayacağına eminim. Bizde Metin Ercan arkadaşımızın her zaman yanındayız. Omur omuza vererek yürüttükleri davalarında ve mücadelelerinde yanlarında bizi bir ağabey, kardeş olarak görebilirler. Tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen eski şube başkanımız Yusuf Ziya Odabaş arkadaşımızı daha önce Ankara'da ziyaret etmiştik. Bu bize onur ve gurur verici bir durum oldu. Türk Metal Sendikası'nın tüm yöneticilerine çalışmalarında başarılar diliyorum."

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gerek Ereğli gerekse Gülüç'ün her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Ercan burada yaptığı konuşmasında "Başkanımız Sayın Gökhan Demirtaş ve Belediye Meclis Üyemiz Abdurrahman Çevik'e öncelikle ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Genel merkezimizin genel kurulunda Kdz. Ereğli Şube Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Odabaş Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Bizlerde Ereğli şubesinde bu göreve layık görüldük. Daha önceki dönemde sendikal anlamda Ereğli ve Gülüç'ün menfaatleri uğruna nasıl çalışıyorduysak aynı şekilde bundan sonra da büyük bir şevkle çalışacağız. Hem şahsım hem de teşkilatım adına Gökhan başkanıma teşekkür ederim. Daha önceki süreçte Gökhan başkanımızın yeri ayrıydı. Şimdi yine aynı samimiyetle aynı duygularla biz kendisi ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş: 'Erdemir İşçisinin Her Zaman Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement