Demirtaş: HDP Şu Anda Bıçak Sırtında - Son Dakika
Güncel

Demirtaş: HDP Şu Anda Bıçak Sırtında

HDP Eş Başkanı Demirtaş, "Elimize gelen verilere göre HDP şu anda bıçak sırtında. Keşke gönül rahatlığıyla geçtik diyebilseydik. Bir oy çok şey değiştirir" dedi.

03.06.2015 09:24  Güncelleme: 09:30

Türkiye önümüzdeki hafta sonu yapılacak milletvekili seçimlerine kilitlendi. Seçimlere ilk kez parti olarak girecek HDP'nin barajı geçip geçmeyeceği en çok merak edilen konu. Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' programına konuk olan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"HDP ŞU ANDA BIÇAK SIRTINDA"

Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Demirtaş, HDP'nin barajı aştığını halen gönül rahatlığıyla söyleyemeyeceklerini belirterek, "Elimize gelen verilere göre HDP şu anda bıçak sırtında. Keşke gönül rahatlığıyla geçtik diyebilseydik. Bir oy çok şey değiştirir. Ben tüm Türkiye'den rica ediyorum. Seçim sonucunda 'iyi olma hali' kazansın istiyoruz. HDP'nin yükselişi Türkiye'ye umut olacak. HDP bütün inançların eşitliğinden yanadır" dedi.

Demirtaş: HDP Şu Anda Bıçak Sırtında
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Demirtaş: HDP Şu Anda Bıçak Sırtında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (194)

  • siverekli: ben hdp de ajanım asla hdp ye oy vermem 10 78 Yanıtla
  • khan: oy yok size müslüman kürtlerden 24 44 Yanıtla
    Şırnak lı: Lan gerizekalı biz müslüman değil miyiz 4 3 sahtekar Hindistanlı: Ulan isminden belliki müslüman değilsin 3 1 kansıza: kendi adına konuş dangalak elhamdülillah müslümanım kürdüm oy namustur vicdandır imandır oyumu kendime veriyorum hdp biziz hdp bütün ezilenlerin ötekileştirilenlerin partisidir hırsızların arsızların din tüccarlarının sonunu getirecek sende yol yakınken aslına dön 2 0 khan: ermenilerin arkasindan gidiyorsunuz musluman olsanız neye yarar Şırnaklı 0 1
  • kararsizim: Demirtaşi tanıdıkça sempati duymaya başladım keşke Chp nin başında olsaydi 37 27 Yanıtla
  • Kekowa: Kardeşlik için bariş için insanca yaşamak için HDP. 47 16 Yanıtla
  • TÜRK MİLLETİ: HDP ye oy veren her TÜRK unutmaki o kullandığın oyun dönüşü ELİNDEN AKAN MEHMETÇİĞİN KANIDIR:(( 22 40 Yanıtla
  • yalova: chp liyim oyum hdp ye 44 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement