Demokrasi Nöbetinde' Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Nöbetinde' Kan Bağışı

Demokrasi Nöbetinde\' Kan Bağışı

Denizli'nin Delikliçınar Meydanı'nda 1 haftadan bu yana 'Demokrasi Nöbeti' tutanlar bir yandan da kan bağışında bulundu.

22.07.2016 12:58

Denizli'nin Delikliçınar Meydanı'nda 1 haftadan bu yana 'Demokrasi Nöbeti' tutanlar bir yandan da kan bağışında bulundu.

Delikliçınar Meydanı'nda kan bağışı çadırı kuran Kızılay Denizli Şubesi, 2 günde 175 ünite kan topladı. Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, kan bağışında bulunan Denizli halkına teşekkür etti. Her akşam kan bağışı kabul ettiklerini söyleyen Otçu, günlük kan ihtiyacının yanında, darbe girişimi sonrasında yurt genelinde acil kana ihtiyacın daha da arttığına dikkat çekerek, Denizli halkının bu anlamda üzerine düşeni fazlası ile yaptığını belirtti. Otçu, "Denizli, kan bağışı noktasında her zaman üzerine düşeni layıkı ile yerine getirmiş ve adından sıkça söz ettirmiştir. Son günlerde yaşanan olaylar zincirinde de bu duyarlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Çadırımıza gelerek kan vermek isteyenlerin istemlerini zaman zaman karşılamakta zorlanıyoruz" dedi.

Delikliçınar Meydanı'nda kurulan çadırda personelin geç saatlere kadar kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlara yardımcı olduğunu ifade eden Erdal Otçu, şöyle konuştu:

"1 doktor ve 7 personel görev yapıyor. Kan verme işlemine vatandaşlarımızın devam etmesini temenni ediyorum. Biz her akşam demokrasi nöbetinin tutulduğu süre içinde Delikliçınar Meydanı'nda olacağız. Gece 02.30'a kadar kan bağışı kabul ediyoruz. Vatandaşlarımızı kan bağışına bekliyoruz."

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demokrasi Nöbetinde' Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement