Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan memleketi Düzce'de defnedildi.

18.07.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan memleketi Düzce'de defnedildi.

Şehit emniyet müdürü Baysan'ın (42) cenazesi, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak Cedidiye Camisine getirildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarıyla Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Düzce milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, şehidin Özel Harekat Daire Başkanlığından arkadaşları olan yaklaşık 30 polis ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin babası Ramazan, eşi Nur ile çocukları Ilgın ve Canbek Baysan'ın güçlükle ayakta durabildiği gözlendi.

Törende bir konuşma yapan Düzce İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Özbakır, haince planlanan darbe girişimini nefretle kınadıklarını belirterek, "Kendi vatandaşlarına, kendi silah arkadaşlarına ve gazi Meclisimize ateş edecek kadar insanlıktan nasibini almamış bu teröristlerin yaptıklarını Türk milleti tarihteki tüm hainler gibi sonsuza kadar nefretle hatırlayacak. Bu kahpe saldırılarda şehit düşen vatan evlatlarımızın, aziz hatıraları rahmet ve minnetle anılacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Selami Emen tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Silahlı Özel Harekat polislerinin önde yer aldığı şehit naaşı, kortej eşliğinde tekbirler getirilerek, baba ocağı Beyköy beldesine bağlı Çalıcuma köyündeki evine getirildi. Burada Müftü Emen tarafından helallik alınmasının ardından aynı köyde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Baysan, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika


Advertisement