Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, Güneydoğu Bölgesi’nde başlayan operasyonlarla beraber verilen şehitler ile ilgili basın açıklaması yaptı.

29.05.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, Güneydoğu Bölgesi'nde başlayan operasyonlarla beraber verilen şehitler ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Özbakkal hergün gelen şehit haberlerinin kendilerini derin üzüntüye boğduğunu söyleyerek açıklamasına şu şekilde devam etti;

"Her gün al bayrağımıza sarılı şehitlerimiz bizleri derin üzüntüye boğarken, tehlikenin ne denli büyük olduğunun farkında olmalıyız. Bu bir kurtuluşun savaşıdır. Bu vatanı vatan yapmanın, temizliğin hareketidir. Bugüne kadar verdiğimiz tüm şehitlerimize rahmet diliyor, kendi düşüp de bayrağını düşürmeyenlerden Allah razı olsun diyoruz. Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığı unutulmamalı. Bu ülke askeri, polisi, jandarması ile güçlü olmak zorundadır. Etrafımız düşman çemberi ile abluka altına alınmış vaziyettedir. Konuşmak değil, konuştuğunu hayata geçirmek önemlidir" dedi.

Güvenlik güçlerine destek olunması gerektiğini altını çizen Özbakkal, "Güvenlik güçlerimize güvenmeli ve destek olmalıyız. Kim ne derse desin, İstiklal Savaşı'ndaki milli şuur bir gün gelecek ayağa kalkacak ve bu vatana ihanet edenlerden hesap soracaktır. Başta bölücüler olmak üzere hiçbir güç, Türkiye Cumhuriyeti ile giriştiği mücadeleyi kazanamayacaktır" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement