Demre'de Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Demre'de Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Demre\'de Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Noel Baba Şenlikleri kapsamında düzenlenen halı saha bahar kupası futbol turnuvası sona erdi.

25.06.2014 09:47  Güncelleme: 09:44

Demre'de Noel Baba Şenlikleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen halı saha futbol turnuvası, final müsabakasıyla tamamlandı.

Beymelek Mahallesi'ndeki halı sahada 30 Mayıs'ta başlayan turnuvaya, 20 takım katıldı. Takımlar ilk turda, dört grupta lig usulü mücadele etti. Her gruptan birer takımın elendiği turnuvanın ikinci turuna 16 takım katıldı. Eleme usulü oynanan ikinci tur maçları sonunda Karatop ve Alyans takımları şampiyonluk için karşı karşıya geldi.

Normal süresi 3-3 berabere sonuçlanan maçın uzatma dakikalarında Alyans takımı, rakibini 4-3 yenerek şampiyon oldu. Demre Kaymakamı Yusuf izzet Karaman, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan ve Belediye Başkanı Süleyman Topcu'nun da izlediği final müsabakası sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, bu yıl defa düzenledikleri halı saha futbol turnuvasına ilçe halkının gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Etkinliğin Noel Baba Şenlikleri kapsamında gerçekleştirildiğini ifade eden Topcu, gelecek yıllarda farklı spor dallarında da turnuvalar yapmayı planladıklarını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demre'de Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement