Demre Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Demre Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Demre Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Antalya'nın Demre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları el emeği ürünler, yıl sonu sergisi ile beğeniye sunuldu.

17.06.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları el emeği ürünler, yıl sonu sergisi ile beğeniye sunuldu.

Demre Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin 2013- 2014 eğitim ve öğretim yılı içerisinde hazırladıkları ürünlerin sergilendiği açılışa, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım, Kaymakam Karaman'ın eşi Filiz Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Yalçın ve daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Yıl sonu sergisinde, kursiyerlerin yapmış oldukları nakış, el sanatları, örgü ve sanatsal mozaik çalışmalarının olduğunu bildiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Yalçın, "Halk Eğitim Merkezi olarak teknolojinin gereksinimlerine uygun hareket ederek, 4 yıldır 5100 vatandaşımıza hizmet verdik. Engelli öğrencilerimizi de folklor, sanat müziği ve resim çalışmalarıyla topluma kazandırmaya çalışmaktayız" dedi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ise Demre'nin eğitim alanında iddialı olduğuna dikkat çekerek, "Okullar Hayat Olsun projesinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Karaman, "Bu projenin bizim için çok büyük bir önemi var. Projenin sonuçlarını bu sergide görmüş bulunmaktayız. İki yılda 303 kurs açılmış ve binlerce kursiyerimiz burada hizmet vermiştir. Demre halkına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kursiyerlere başarı belgelerini Nihan Öztürk verirken, Kaymakam Karaman'ın eşi aynı zamanda da Gönül Elçileri Başkanı olan Filiz Karaman da, Nihan Öztürk'e bir tablo hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement