Deneyimli Anneler Adana'da - Son Dakika
Yerel

Deneyimli Anneler Adana'da

Deneyimli Anneler Adana\'da

Türkiye'nin anne, çocuk yazarları Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit, deneyimlerini paylaşmak için Türkiye'yi geziyor.

19.04.2013 10:02  Güncelleme: 10:17

Türkiye'nin en çok okunan anne, çocuk yazarları Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit, anne adayları ve yeni annelerle deneyimlerini paylaşmak için Türkiye'yi geziyor. Ünlü üçlünün duraklarından birisi de Adana oldu.

Deneyimli anneler Posta Gazetesi Eğitim Editörü Nilüfer Kas, Parents ve Perfect Wedding Dergileri Genel Yayın Yönetmeni Nora Romi, Haber Türk Yazarı ve HT Hayat Genel Yayın Yönetmeni Pınar Reyhan Özyiğit'in Adana'daki durakları bölgenin çekim merkezi Optimum Outlet Adana AVM oldu. Ünlü ve deneyimli anneler, katılımcılarla söyleşi yaptı.

Pınar Reyhan Özyiğit annelik, oyun arkadaşlığı ve iş yaşamını bir arada yürütmenin sırlarını verdi. Kendi hayatı gibi oğlunun da bir hayatı olduğunu belirten Nora Romi, çocuklarla nasıl arkadaş olunması gerektiğini örneklerle anlattı. Nilüfer Kas ise bir tutam kontrol, bir çimdik paranoya, bir tatlı kaşığı otorite, yarım bardak bağımlılık, bir kilogram titizlik ve sonsuz sevgiyle gerçekleşen annelik deneyimlerini paylaştı.

Anne ve babalara bebek bakımından, banyoya, uykudan, beslenmeye, eğitimden, spora kadar bir çok konuda deneyimlerini aktaran Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit, katılımcıların sorularını da yanıtladılar.

"Çocuğumu beklerken", "Hamilelikteki duygu durumları", "Diş çıkarma", "Konuşma, yürüme" ve "En duygusal anılar" gibi birçok konuda bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşan ünlü üçlü, söyleşinin ardından katılımcıların isteklerini kırmayarak bol bol anı fotoğrafı çektirdiler. Söyleşinin sonunda katılımcı anne ve anne adaylarına hediye sepeti verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deneyimli Anneler Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement