Deneyimli Anneler Adana'ya Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Deneyimli Anneler Adana'ya Gidiyor

Deneyimli Anneler Adana\'ya Gidiyor

Türkiye'nin en çok okunan anne, çocuk yazarları Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar R. Özyiğit, deneyimlerini paylaşmak için Türkiye'yi geziyor.

15.04.2013 09:30  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en çok okunan anne, çocuk yazarları Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit, anne adayları ve yeni annelerle deneyimlerini paylaşmak için Türkiye'yi geziyor. Ünlü üçlünün duraklarından birisi de Adana olacak.

Deneyimli anneler Posta Gazetesi Eğitim Editörü Nilüfer Kas, Parents ve Perfect Wedding Dergileri Genel Yayın Yönetmeni Nora Romi, Haber Türk Yazarı ve HTHayat Genel Yayın Yönetmeni Pınar Reyhan Özyiğit'in Adana'daki durakları Optimum Outlet Adana AVM olacak. Ünlü ve deneyimli anneler, 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'de gerçekleşecek buluşmada katılımcılarla söyleşi yapacaklar.

"Çocuğumu beklerken", "Hamilelikteki duygu durumları", "Diş çıkarma", "Konuşma, yürüme" ve "En duygusal anılar" gibi birçok konuda bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak olan üçlü, etkinliğe sadece anneleri değil babaları ve baba adaylarını da davet ettiler.

Anne ve babalara bebek bakımından, banyoya, uykudan, beslenmeye, eğitimden, spora kadar bir çok konuda deneyimlerini aktaracak olan Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit, katılımcıların sorularını da yanıtlayacaklar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deneyimli Anneler Adana'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement