Deniz Feneri Çadır Kentte Bir Tır Dolusu Oyuncak Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri Çadır Kentte Bir Tır Dolusu Oyuncak Bağışladı

Deniz Feneri Çadır Kentte Bir Tır Dolusu Oyuncak Bağışladı

Deniz Feneri Derneği Ramazan Bayramında çocuklar eğlensin diye bir tır dolusu oyuncak seti bağışladı.

25.06.2015 12:58

Deniz Feneri Derneği Ramazan Bayramında çocuklar eğlensin diye bir tır dolusu oyuncak seti bağışladı. Bağışçılar tarafından Deniz Fenerine Derneği'ne verilen oyuncaklar, yetkililer tarafından çadır kent eğitim alanına indirildi. Oyuncak setleri Ramazan Bayramı öncesi eğitim alanına kurularak çocukların eğlenmesine zemin hazırlanacak.

Deniz Feneri Derneği Şanlıurfa gönüllüsü Veysel Toprak tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"Şanlıurfa Suriye İnsani Yardım Platformu olarak, dört yıldan beri muhacir kardeşlerimize yardım dağıtmaktayız. Bugün de Deniz Feneri bağışçılarının göndermiş olduğu çocuk oyun alanı, çocuk parkı alanını Akçakale Süleyman Şah Çadır Kenti'ne teslim etmek üzere buradayız. Suriyeli çocukların bayram üzeri bir nebze de olsa sevinmelerini sağlamak amacıyla bugün kampımız ulaştırdık. İnşallah kamp yetkilileri yakın bir zamanda bunun kurulumunu yapar ve çocuklarımızın sevinmesine vesile olur. Bu bağışı yapan Deniz Feneri bağışçılarına ve Deniz Feneri yetkililerine teşekkür ediyoruz"dedi.

Deniz Feneri Derneği tarafından gönderilen oyuncak setleri eğitim alanına indirilerek hafta içinde kurulacağı ifade edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri Çadır Kentte Bir Tır Dolusu Oyuncak Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement