Deniz Otobüslerine "Ek Sefer" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Deniz Otobüslerine "Ek Sefer" Düzenlendi

Antalya ile Kemer arasında ulaşımı sağlayan deniz otobüslerinde ihtiyacı karşılayabilmesi için ek seferler düzenlenecek.

11.07.2015 11:56  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya ile Kemer arasında ulaşımı sağlayan deniz otobüslerinde ihtiyacı karşılayabilmesi için ek seferler düzenleneceği belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, önceki dönem 5 yıl boyunca çürümeye terk edilen ancak Başkan Menderes Türel döneminden yeniden hizmete sokulan deniz otobüsleri, Antalya-Kemer arasında tam kapasite çalışıyor.

Deniz otobüslerinden en fazla yabancı turistler istifade ediyor. Kemer'e tatile gelen turistler, deniz otobüsleriyle seyahat ederek Antalya'ya geliyor, alışveriş yapıyor ve esnafın yüzünü güldürüyor.

Antalya Yat Limanı'ndan saat 09.00 ve 16.00'da, Kemer Marina'dan saat 10.30 ve 17.30'da hareket eden deniz otobüslerine yoğun talep üzerine ek seferler konulması planlanıyor. Her gün karşılıklı iki olan sefer sayısı Ramazan Bayramı sonrasında dörde çıkarılacak.

Tam biletin 10 lira olduğu deniz otobüslerinde emekli 7, öğrenci 6 liradan seyahat edebiliyor. 65 yaş üstü vatandaşlar, engelliler ve polisler ise ücretsiz yararlanabiliyor. Geçen yıl 28 bin yolcuyu taşıyan deniz otobüslerinin, bu yıl 40 bin yolcuya ulaşması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Deniz Otobüslerine 'Ek Sefer' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement