Deniz Seki'yle Karşılaşan Linet Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika
Magazin

Deniz Seki'yle Karşılaşan Linet Yaşadıklarını Anlattı

Anneler günü için konser verdiği Bakırköy Kadın Cezaevi'nde Deniz Seki ile karşılaşan Linet, yaşadıklarını bir magazin programına anlattı.

13.05.2015 10:24  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Linet, Anneler Günü'nde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, aralarında Deniz Seki'nin de olduğu 700 mahkuma konser verdi. Önceki gün 'Söylemezsem Olmaz' programına katılan Linet, konserin ve Seki'ye yaptığı ziyaretin perde arkasını anlattı.

"KENDİMİ ZOR TUTTUM"

"Deniz Seki beni görür görmez ağladı ve üstüme atladı" diyen Linet, sözlerine şöyle devam etti: "Başsavcılar, hakimler aynı tencereden yemek yiyor orada. 6-7 saat cezaevinde kaldım. Deniz çok ağlıyordu, çok duygulandı, mutlu da oldu aynı zamanda. Öpüştük, koklaştık, ağlaştık. Tansiyonum düştü. Kendimi zor tuttum, arabaya binince de bayıldım. Deniz'le daha önce tanışmamıştık."

"AĞLAMAKTAN GÖZLERİ KÜÇÜCÜK OLDU"

"Cezaevi için kendi cebimden beş tane no frost buzdolabı aldım. Özellikle Deniz Seki'nin olduğu yeri seçmedik, kadınların en çok bulunduğu cezaevini seçtik. Deniz'in de orda olduğunu da gidene kadar bilmiyordum. Reklam peşinde değilim. Deniz annesiyle görüşemedi, çok ağladı. Allah kimseyi oralarda sınamasın. Fiziği gayet güzel, çok zayıf değil, güzel görünüyor. Ağlamaktan gözleri küçücük oldu. Ama çok iyi gördüm."

"BENİ GÖRÜR GÖRMEZ AĞLADI"

"İnşallah en kıza zamanda, güzel şarkılarıyla aramızda olacak. Cezaevine girdiğim andan itibaren, koridordan geçerken, beni görür görmez ağladı ve üstüme atladı. Çok sordum bir ihtiyacın var mı? diye. Hiçbir şey istemedi. Tek isteği bir an önce özgürlüğüne kavuşmak."

Deniz Seki\'yle Karşılaşan Linet Yaşadıklarını Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Deniz Seki'yle Karşılaşan Linet Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • azat gezer: hdp serefsizlerin inadina baraji asacak 2 12 Yanıtla
  • Hanife S.: Hırsızlık yapsan iceri girmezdin. . . 8 1 Yanıtla
  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 2 6 Yanıtla
  • SAMSUNLU: vah vahhh, kokaini satarken çekerken iyiydi denizcim, haha ha hihi hi yaparken iyiydi, sana az bile verdiler az, bide yüzsüz yüzsüz acıtasyon yapmazmı yaaa 5 3 Yanıtla
  • SELOHADDIN DEMIRTASYAN: Sarkllarlnlda sevmem kendinide 3 4 Yanıtla
  • tuku: sende düşebilirsin 2 1 Yanıtla

Advertisement