DenizBank Özel Bankacılık, Türkiye'nin En İyisi Seçildi - Son Dakika
Güncel

DenizBank Özel Bankacılık, Türkiye'nin En İyisi Seçildi

DenizBank, Global Banking and Finance Review tarafından "Türkiye'nin en iyi Özel Bankacılık Ödülü"ne layık görüldü.

10.12.2014 14:08  Güncelleme: 14:28

DenizBank, Global Banking and Finance Review tarafından " Türkiye'nin en iyi Özel Bankacılık Ödülü"ne layık görüldü.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, bankacılık, varlık yönetimi ve sigorta gibi birçok dalda dünyanın en iyi firmalarının değerlendirildiği ödüller bu yıl dördüncü kez verildi. Kurumsal yönetim ilkeleri, finansal yapı, müşteri memnuniyeti, kalite yönetimi, iş modeli ve teknik altyapı gibi birçok sektörel kriter göz önünde bulundurularak dağıtılan ödüller Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ödülü, Denizbank adına DenizBank Özel Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cem Önenç aldı.

Önenç, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 10. yılını kutlayan Özel Bankacılık'ın ulaştığı başarının gerek sektör gerekse uluslararası platformda tescillenmiş olduğuna dikkati çekti.

Çözüm odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerinin hayatlarına değer katmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Önenç, şöyle devam etti:

"DenizBank Özel Bankacılık, aldığı bu ödülle önümüzdeki yıllarda da hizmet kalitesi ve özel bankacılık alanındaki iddialı hedeflerini sürdüreceğinin taahhüdünü uluslararası arenada teyit etmiş oldu. Müşterilerimizden aldığımız gücü network sinerjimizle birleştiriyor, bankacılık anlayışımızı her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz.

Özellikle daha büyük hedefler için hepimize motivasyon ve ilham veren bu ödülün hayırlı olmasını diliyorum. Desteği ve emeği geçen tüm DenizBank ailesine ve 10 yıldır bizimle birlikte olan değerli müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DenizBank Özel Bankacılık, Türkiye'nin En İyisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement