Denizbank'tan Emekli Olmak İsteyen Bağ-Kur'luya Kredi - Son Dakika
Güncel

Denizbank'tan Emekli Olmak İsteyen Bağ-Kur'luya Kredi

Denizbank\'tan Emekli Olmak İsteyen Bağ-Kur\'luya Kredi

DenizBank, emekli olmak için kredi ihtiyacı olan Bağ Kur'lulara ilk 4 ay ödemesiz 0,96 faiz oranı ve 36 aya varan vade imkanıyla kredi kullandırıyor.

04.12.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank, emekli olmak için kredi ihtiyacı olan Bağ-Kur'lulara ilk 4 ay ödemesiz 0,96 faiz oranı ve 36 aya varan vade imkanıyla kredi kullandırıyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, prim borcu nedeniyle emeklilik hakkı kazanamayan Bağ-Kur'lular "Torba Yasa" ile 31 Aralık 2014'e kadar borçlarını peşin ödeyerek hemen emekli olabilecek. Banka, bu doğrultuda prim borcu olan Bağ-Kur'lulara özel kredi fırsatı sunuyor.

Birikmiş prim borçları nedeniyle Bağ-Kur'dan emeklilik hakkı kazanamayan ve emekli olmak için kredi ihtiyacı olan Bağ-Kur'lular DenizBank şubelerine başvurarak ilk 4 ay ödemesiz 0,96 faiz oranı ve 36 aya varan vadeyle kredi kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, şunları kaydetti:

"DenizBank olarak emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Emekli olmak için kredi ihtiyacı olan Bağ-Kur'lulara ilk 4 ay ödemesiz 0,96 faiz oranı ve 36 aya varan vade ile kredi kullanma imkanı sağlıyoruz. Emeklilerimize DenizBank'ta her zaman özel olduklarını hissettiriyor, onlara avantajlı koşullarda hizmet sunuyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizbank'tan Emekli Olmak İsteyen Bağ-Kur'luya Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet devecio: bag kura 41 bın tl borcum var ne yaparım. mehmet devecio 0 0 Yanıtla

Advertisement