Denizbank ve Türkiye'ye Büyük Onur - Son Dakika
Güncel

Denizbank ve Türkiye'ye Büyük Onur

DenizBank, İnovasyonda Dünyanın 1 Numarası Seçildi

17.11.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank, finansal hizmet sektörünün bankacılık yönetimi alanında dünya çapında en saygın kurumlarından ABD merkezli Bank Administration Institute (BAI) ve ABD Bankalar Birliği (ABA) tarafından inovasyon alanında verilen 2014 yılı BAI Bankacılık İnovasyonu Ödülleri'nde "Dünyanın En İnovatif Bankası" seçildi.

8'i Türkiye'den olmak üzere toplam 105 finansal kuruluşun 220'den fazla proje ile başvuruda bulunduğu yarışmada, Türkiye'yi final sahnesinde temsil eden tek kurum, 3 ayrı kategoride 5 inovasyon projesi ile DenizBank oldu.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş konuya ilişkin değerlendirmesinde: "Bankamızın ve Türk bankacılığının adını bu prestijli platformda zirveye yazdırmak bizler için büyük onur. DenizBank olarak bugüne kadar bir yandan dijital dönüşümün lideri olmak bir yandan da insanımızın bu dönüşüme ayak uydurmasını sağlayacak çözümler sunmak için çalıştık. Bugünden sonra, "Dünyanın En İnovatif Bankası" unvanının da verdiği gurur ve motivasyon ile aynı vizyon doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

DenizBank, dijital alanda sektöre kazandırdığı, fark yaratan uygulamalarıyla global arenada takdir toplamaya devam ediyor. DenizBank, bu kapsamda son olarak, bankacılık alanındaki en yenilikçi uygulamaları değerlendiren ve uluslararası platformlar arasında en saygını olarak kabul edilen BAI - Finacle Global Banking Innovation Awards 2014'te (BAI Bankacılık İnovasyonu Ödülleri 2014) Türk bankacılık sektörü adına önemli bir başarıya imza attı.

Yarışmada büyük bölümü dünyadaki "ilk"leri temsil eden 5 uygulaması ile 3 ayrı kategoride finale kalan DenizBank, İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim kategorisinde müşteri memnuniyetini artıran Inter-Collect uygulaması ile birinci olurken, FastPay ve diğer yenilikçi ürünleri ile 2014 yılında "Dünyanın En İnovatif Bankası" ödülüne layık görüldü.

DenizBank'ın, "En Yenilikçi Ürün ve Hizmet", "Kanal İnovasyonu" ve "İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim" kategorilerinde finale kaldığı yarışmada toplamda 13 bankanın beş kategoride 22 projesi son elemeye dahil edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizbank ve Türkiye'ye Büyük Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement