Denizli'deki O Evi Gören Sibirya Sandı - Son Dakika
Güncel

Denizli'deki O Evi Gören Sibirya Sandı

Denizli\'deki O Evi Gören Sibirya Sandı

Denizli'deki o evi gören Sibirya sandıDENİZLİ'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ortaya kartpostallık kareler çıkardı.

12.01.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'deki o evi gören Sibirya sandı

DENİZLİ'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ortaya kartpostallık kareler çıkardı. Kar kalınlığı 80 santimetreye kadar çıkan kentin en yüksek ilçesi Çameli'de yaşayan bazı vatandaşlar, Eskimolara özgü kardan ev yaptı.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kentin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 80 santimetreyi buldu. Etkili kar yağışı kimi vatandaşlar için çileye dönerken, kimi vatandaşlar ise kar birikintisinin tadını çıkardı.

Denizli'nin en yüksek ilçesi durumundaki Çameli'de şiddetli kar yağışının ardından vatandaşlar kardan ev yaptı. Yeni Mahalle'de yaşayan Kerem Can, arkadaşlarıyla birlikte Eskimolara özgü bir yapı olan iglo inşa etti. İlçede yaşanana yoğun kar yağışını fırsat bildiklerini ve eğlenmek ve vakit geçirmek için iglo yaptıklarını belirten Can, "İlçemize o kadar çok kar yağdı ki kardan adam yapıp eğlenmek sıradan bir şey olurdu. Biz de arkadaşlarla kalınlığı 80 santimetreyi bulan kardan yararlanıp iglo yaparak eğlendik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'deki O Evi Gören Sibirya Sandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement