Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Buldan'da belediye başkanlığına ilçe tarihinde ilk kez bir kadın vekalet etti.

16.10.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buldan'da belediye başkanlığına ilçe tarihinde ilk kez bir kadın vekalet etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, İspanya gezisi nedeniyle makamını belediye meclis üyesi emekli öğretmen Dürdane Can'a teslim etti. Böylece Buldan tarihinde ilk defa bir kadın, belediye başkanlığı görevinde bulunmuş oldu.

Belediye Başkan Vekili Dürdane Can, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başkanımız İspanya gezisi sebebiyle başkanlık makamını bana devretti. Bu devir ile birlikte Buldan tarihinde ilk kez bir kadın, kısa süreli de olsa belediye başkanlığı görevini yürütmüş oldu" dedi.

- Tütüncüler birlik oluyor

Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerindeki tütün üreticilerinin sorunlarını çözmek için Tavas'ta ekim ayı başında yapılan toplantıda kurulması kararlaştırılan TAKABEY Tütün Üretici Birliği ile ilgili çalışmalara hız verildi.

Denizli Tavas Kale Beyağaç Yöresi Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (DETÇEV) Dönem Başkanı olan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Tavas ilçesine bağlı Karahisar mahallesinde tütün çiftçileri ile bir araya geldi.

Hayla, Kale, Tavas ve Beyağaç ilçelerinin en çok yetiştirdiği tarım ürününün tütün olduğunu belirterek, tütüncülerin hakkını alması için yola çıktıklarını ifade etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement