Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Merkezefendi Belediyesi, internet üzerinden yapılan tüm ödemelerde vatandaşlara kredi kartına taksit imkanı sundu.

12.05.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediyesi, internet üzerinden yapılan tüm ödemelerde vatandaşlara kredi kartına taksit imkanı sundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçede yaşayan vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına uygulamalarının birini daha hayata geçirdiği belirtildi.

Belediyeye internet üzerinden yapılan tüm ödemelerde artık vatandaşlara kredi kartına taksit imkanı sunulduğu kaydedilen açıklamada, "2016 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. dönemi boyunca yani belirlenen 31 Mayıs 2016 tarihine kadar internet üzerinden yapılan tüm ödemelerde 200 lira ile 3 bin lira arasına 4 taksit, 200 lira altı ve 3 bin lira üzeri 2 taksit ile ödeme yapılabilecek. Merkezefendi Belediyesinin bu uygulaması vatandaşlara da büyük yarar sağlayacak." ifadeleri kullanıldı.

"Bugünün Kızları Yarının Anneleri" projesi

Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi başta olmak üzere birçok kurumun desteklediği, 100 kız öğrenciye yönelik olarak spor, sosyal ve kültürel etkinliklerin yer aldığı "Bugünün Kızları Yarının Anneleri" projesi devam ediyor.

Proje kapsamında öğrenciler ve proje yürütücüleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e ziyarette bulunarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gürlesin ziyarette yaptığı konuşmada, belediyenin sosyal ve kültürel projelerde, güçlü Türkiye'nin teminatı gençlere yönelik hayata geçen projelere önem ve destek verdiklerini belirtti.

Pamukkale Belediyesi olarak böylesi özel bir projenin içinde olmaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Gürlesin, "Örnek bir proje olduğunu düşünüyorum. Sadece Pamukkale'de kalmayıp, Denizli ve Türkiye'de yaygınlaştırılması gereken bir proje olduğunu düşünüyorum. İçeriğine ve sonuçlarına baktığımızda başarılı da olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor." dedi.

Kız öğrencileri güçlü bir şekilde geleceğe hazırlayan böylesi önemli bir projeye desteklerinden dolayı Başkan Gürlesin'e teşekkür eden proje yürütücüsü Zekeriya Çelik ise proje kapsamında 100 öğrencinin badminton, hentbol, step-aerobik spor eğitimleri ile sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri gerçekleştirdikleri söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement