Denizli'nin En İşlek Yerine Bırakılan Şüpheli Poşet Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Denizli'nin En İşlek Yerine Bırakılan Şüpheli Poşet Korkuttu

Denizli\'nin En İşlek Yerine Bırakılan Şüpheli Poşet Korkuttu

Denizli'nin en işlek yerine bırakılan şüpheli poşet korkuttu Denizli'nin en işlek yeri Gazi Bulvarı'nda bulunan Merkez Bankası'nın merdivenlerine bırakılan şüpheli poşet, bomba korkusu yarattı.

23.07.2015 18:50

Denizli'nin en işlek yerine bırakılan şüpheli poşet korkuttu

Denizli'nin en işlek yeri Gazi Bulvarı'nda bulunan Merkez Bankası'nın merdivenlerine bırakılan şüpheli poşet, bomba korkusu yarattı. Bulvar, yaya ve araç trafiğine kapatılırken; vatandaşlar önlem için bölgeden uzaklaştırıldı. Bomba imha uzmanının kontrol ettiği poşetten şişe kırıkları çıkınca, herkes rahat bir nefes aldı.

Gazi Bulvarı üzerindeki Merkez Bankası'nın önündeki merdivenlere bırakılan siyah bir poşeti gören vatandaşlar, bugün saat 17.00'de, bomba ihtimali üzerine durumu polisi aradı. İhbar üzerine bulvara sevk edilen polis, yolu araç ve yaya trafiğine kapatarak çevre güvenliğini aldı. Olay yerinde bomba imha ekiplerini beklemeye başladı. Bazı vatandaşların, bulvar üzerindeki mağazalardan çıkamadığı görüldü. Kapanan yol nedeniyle başta belediye otobüsleri olmak üzere araçlar kuyruk oluşturdu. Olay yerine kısa sürede ulaşan bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek şüpheli poşetin yanına yaklaştı. Bu sırada güvenlik şeridi arkasında toplanan bazı vatandaşlar, cep telefonlarına sarılıp, çalışmaları görüntülemeye çalıştı. Uyarılan vatandaşlar, polis tarafından uzaklaştırıldı. Bomba imha uzmanı yanına gittiği poşete ilk olarak kanca takıp, çekti. Ardından kontrol edilen poşetin içinde, cam şişe kırıkları olduğunu tespit edildi. Polis ekipleri, cam kırıklarının kim tarafından bırakıldığını belirlemek için çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye başladı. 30 dakika kapalı kalan bulvar, herhangi bir sorunun yaşanmaması üzerine ulaşıma açıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'nin En İşlek Yerine Bırakılan Şüpheli Poşet Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement