Denizli - Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Denizli - Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Denizli - Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Yolun karşısına geçmek isterken canından olduDENİZLİ'de, yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan ve 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek, yaşamını yitirdi.

21.06.2016 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

DENİZLİ'de, yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan ve 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek, yaşamını yitirdi. Polis, üzerinden bir belge çıkmayan kişinin, kimliğinin tespitine çalışıldığını bildirdi.

Bugün saat 17.00 sıralarında, Denizli- Antalya Karayolu'nun Bağbaşı Mahallesi'nden geçen bölümünde, Mert Yılmaz'ın (24) kullandığı 35 DRS 26 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle asfalta fırlayan 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen adam, yaşamını yitirdi. Üzerinden kimliğini belirten bir belge çıkmayan kişinin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Yılmaz gözaltına alınırken, ölen kişinin kimliğinin tespitine çalışıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement