Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu Tff Yönetimi ile Toplantıya Katıldı - Son Dakika
Spor

Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu Tff Yönetimi ile Toplantıya Katıldı

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve federasyon yetkilileriyle toplantıda bir araya geldi.

17.10.2014 12:15

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve federasyon yetkilileriyle toplantıda bir araya geldi.

Daha önce İstanbul'da iki kez düzenlenen toplantının üçüncüsü Antalya'da gerçekleştirildi. Toplantının verimli geçtiğini belirten Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "1. Lig kulüp başkanları olarak zaman zaman federasyon yetkilileri ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ligimizin sorunları nelerdir, bunlar nasıl aşılır, nasıl daha iyi bir noktaya getirebiliriz bunlar üzerinde görüşmelerde bulunuyoruz. Bu gibi toplantıların hem takımımıza hem de diğer lig takımlarına katkı sağladığı görüşündeyim. Hem Fair-play ruhunu sürdürmüş oluyoruz hem de ligimizin marka değerini arttırmaya gayret ediyoruz. 1. Lig kulüpleri olarak aramızdaki bağların daha güçlü olması gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, federasyon yetkilileri, toplantıya iştirak eden kulüp başkanları ve mazeretlerinden dolayı katılamayan kulüp başkanlarına teşekkür eden Kıbrıslıoğlu, bu tarz toplantıların devam edeceğine ve değer katacağına yürekten inandığını da sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu Tff Yönetimi ile Toplantıya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • p@ş@lı: helal sana başkan 0 0 Yanıtla

Advertisement