Derbent'te Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Derbent'te Gençlik Merkezi Açıldı

Derbent\'te Gençlik Merkezi Açıldı

Uşak Valisi Yavuz: "Ülkemiz İslam aleminin parlayan yıldızı, bu yüzyıl ülkemizin yüzyılı olacak"

18.11.2014 20:40

Derbent Köyü Gençlik merkezi törenle açıldı.

Merkeze bağlı Derbent köyünde Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından sağlanan destekle yapımı tamamlanan gençlik merkezinin açılış töreninde konuşan Uşak Valisi Seddar Yavuz, Türkiye'de son yıllarda önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.

Son 12 yılda Türkiye'de "sesiz bir devrim" yaşandığını dile getiren Yavuz, şöyle konuştu:

"Osmanlı İmparatorluğu yıkıldıktan sonra küçülen coğrafyamızla hayallerimiz de küçüldü ancak şimdi hükümetimizin öncülüğünde sessiz bir devrimi gerçekleştiriyoruz. Her alanda gelişen, büyüyen bir Türkiye var. Ülkemiz İslam aleminin parlayan yıldızı. Bu yüzyıl ülkemizin yüzyılı olacak, bundan en ufak bir kuşkum yok. Yıllar önce bize deselerdi ki köylerde parke taşları olacak, gençlik merkezleri kurulacak inanmazdık ancak görüyoruz ki bu hayallerimizin tamamını gerçekleştirir olduk. Daha yapacak çok işimiz var. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza , gençlerimize en iyi eğitimi vermek, en iyi yaşam koşullarını sağlamak zorundayız. Bu gençlik merkezinde ülkesine faydalı, milletine saygılı, çalışkan ve geleceğe yön verecek bireyler yetişecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yavuz, gençlik merkezine vatani görevinini yaparken mart'ta şehit olan Derbentli Fatih Bulut'un isminin verileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından değişik spor dallarında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi.

Vali Yavuz ve beraberindekiler daha sonra şehit Fatih Bulut'un mezarını ziyaret etti. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derbent'te Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement