Dere İçinde Bulunan Yaşlı Kadına Belediye Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Dere İçinde Bulunan Yaşlı Kadına Belediye Sahip Çıktı

Dere İçinde Bulunan Yaşlı Kadına Belediye Sahip Çıktı

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde geçtiğimiz çarşamba günü kaybolduktan sonra dün bulunan yaşlı nineye Dursunbey Belediyesi sahip çıktı.

11.07.2015 15:18

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçtiğimiz çarşamba günü kaybolduktan sonra dün bulunan yaşlı nineye Dursunbey Belediyesi sahip çıktı.

Geçtiğimiz çarşamba günü evinden ayrılarak tarlasına giden ve akşama evine dönmeyen İsmi Çay nineden üç gün haber alınamamıştı. Jandarma ve AFAD ekiplerinin bölgede yaptığı arama kurtarma çalışmalarından bir sonuç alınamamış, alzheimer hastası 85 yaşındaki kadına dair herhangi bir bulguya da rastlanamamıştı. Gönüllü arama kurtarma ekibi yaşlı kadını Ericek Mahallesi'ne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Bağlar deresinin içinde otururken bulundu. Dursunbey Devlet Hastanesine kaldırılan ve sıvı takviyesi yapılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşlı kadının birkaç saat içerisinde bulunmaması durumunda ölüm tehlikesi geçirebileceği de öğrenildi.

BELEDİYE SEVGİ EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Hastanede tedavisi tamamlanan İsmi Çay nine gecenin ilerleyen saatlerinde taburcu edildi. Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler müdürlüğü tarafından hastaneden alınan İsmi Çay, belediyeye ait sevgi evine götürüldü. Yorgun ve bitkin olduğu gözlemlenen İsmi Çay'ın bundan sonraki süreçte sevgi evinde konuk edileceği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dere İçinde Bulunan Yaşlı Kadına Belediye Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement