Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Türkiye ikincisi olan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Atletizm ve Kızlar Futbol Takımı düzenlenen törenle ödüllendirildi.

12.06.2014 17:34

Türkiye ikincisi olan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Atletizm ve Kızlar Futbol Takımı düzenlenen törenle ödüllendirildi.

İlkadım Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen törene İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, şube müdürleri, okul müdürü Adnan Özdemir ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreni öncesi açılış konuşmasını yapan İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Okulumuz kuruluşundan bu yana gerek akademik başarısı gerekse sportif başarıları ile adından sıkça bahsettirmektedir. İlimizin spor eğitimi alanında önemli bir merkezi haline geldi. Sadece samsundan değil, ülkemizin her bölgesinden yetenekli sporcu öğrencilerin tercihi olmaktadır" dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "İşitme engelli anasınıfı protokol imza töreni için geldiğimiz Samsun'da sporda ve ulaştırma - lojistik alanında başarılı okulları ve öğrencileri görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Bu öğrencilerimizin içerisinden olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek milli sporcuların çıkacağından şüphem yok. Başarıları sporcularımızı İstanbul'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağım" diye konuştu.

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, "Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken sportif becerilerini ortaya çıkararak, geliştirilmesi amaçlanmaktadır. İçlerinden üst düzey sporcular çıkararak, ülkemizi olimpiyatlarda temsil edebilecek nesiller yetiştirmeliyiz. Spor lisemiz bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere eşofman hediye edilerek, toplu fotoğraf çekildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement