Derik Aydın Ayaydın'ın Babası Adına Yaptırdığı Okul Eğitime Başladı - Son Dakika
Güncel

Derik Aydın Ayaydın'ın Babası Adına Yaptırdığı Okul Eğitime Başladı

Derik Aydın Ayaydın\'ın Babası Adına Yaptırdığı Okul Eğitime Başladı

Aydın Ayaydın'ın babası adına yaptırdığı okul eğitime başladı CHP İstanbul eski milletvekili Aydın Ayaydın'ın memleketi Mardin'in Derik İlçesi'nde merhum babası Mehmet Ayaydın adına yaptırdığı 24 derslikli ilkokul eğitim ve öğretime başladı.

06.10.2015 12:17

Aydın Ayaydın'ın babası adına yaptırdığı okul eğitime başladı

CHP İstanbul eski milletvekili Aydın Ayaydın'ın memleketi Mardin'in Derik İlçesi'nde merhum babası Mehmet Ayaydın adına yaptırdığı 24 derslikli ilkokul eğitim ve öğretime başladı.

Memleketi Mardin'in Derik İlçesi'nde 6 yıl önce kendi ismini taşıyan öğretmenevi yapan CHP İstanbul eski milletvekili Aydın Ayaydın bu kez babası merhum Mehmet Ayaydın adına ilkokul yaptırdı. Bu yılın Mart ayında Prof.Dr. Aydın Ayaydın caddesi üzerinde bulunan ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yıkıldığı arsanın üzerine inşaatına başlanan ilkokul 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. 4 kKatlı, 24 derslikli olan ve 850 öğrencinin eğitim ve öğretim göreceği ilkokulun salonuna CHP'li Aydın Ayaydın'ın babası Mehmet Ayaydın'ın altında "Okulumuzu yaptıran hayırsever Mehmet Ayaydın" yazılı fotoğrafı asıldı.

Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, şube müdürleriyle gittiği ilkokulda eğitim ve öğretime başlayan öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Yeni okul binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, "Yeni okul binasını yapımında emeği geçen başta hayırsever hemşerimiz Prof.Dr. Aydın Ayaydın olmak üzere bütün Ayaydın aile fertlerine bu davranışlarından dolayı teşekkür ederiz. Kısa bir süre içerisinde önceki eski binamız olan Cumhuriyet ilköğretim okulunu yıkarak, rahmetli babası Mehmet Ayaydın adını taşıyan 4 katlı, modern özelliklere sahip, 850 öğrencimizin eğitim göreceği binayı tamamlayarak kurumumuza teslim etmişlerdir. İlçemize hayırlı olması temennisiyle, katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz"dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik Aydın Ayaydın'ın Babası Adına Yaptırdığı Okul Eğitime Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement