Derik'te Parke Taşlar Söküldü, Yollar Asfaltlandı - Son Dakika
Güncel

Derik'te Parke Taşlar Söküldü, Yollar Asfaltlandı

Derik\'te Parke Taşlar Söküldü, Yollar Asfaltlandı

Derik'te parke taşlar söküldü, yollar asfaltlandıMARDİN'in Derik İlçesi'nde hendek ve barikat kurulmasını önlemek için valilik tarafından ilçe merkezinde parke taşların sökülüp, yerine asfalt dökülmesi çalışmalarında sona gelindi.

16.06.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derik'te parke taşlar söküldü, yollar asfaltlandı

MARDİN'in Derik İlçesi'nde hendek ve barikat kurulmasını önlemek için valilik tarafından ilçe merkezinde parke taşların sökülüp, yerine asfalt dökülmesi çalışmalarında sona gelindi.

Mardin'in Derik İlçesi'nde 19 Şubat 2016 tarihinde meydana gelen hendek ve barikat kurma olaylarından sonra, Mardin Valiliği, ilçenin 8 mahallesindeki parke taşların sökülmesi kararını aldı. Parke taşların çıkan olaylar ve barikat kurmalarda kullanılması nedeniyle alınan karar uyarınca öncelik olayların yaşandığı Dağ, Cevizpınar ve Zeytinpınar mahallelere verildi. Parke taşların sökülmesinin ardından ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Yetkililer, en kısa sürede asfaltlama çalışmalarının da tamamlanacağını belirtti.

Bu arada Derik'te olası terör saldırılarına karşı resmi kurumların bulunduğu bazı cadde ve sokaklar beton bloklarla araç trafiğine kapıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik'te Parke Taşlar Söküldü, Yollar Asfaltlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement