Derya Tuna'yı Çıldırtan Dedikodu - Son Dakika
Magazin

Derya Tuna'yı Çıldırtan Dedikodu

Derya Tuna\'yı Çıldırtan Dedikodu

İdo Tatlıses'in, Ebru Şancı ile Capri adasına tatile gittiği söylentileri Derya Tuna'yı çıldırttı.

11.06.2012 18:03  Güncelleme: 07:35

20 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses'in, Ebru Şancı ile İtalya'nın Capri adasına tatile gittikleri iddiası Derya Tuna'yı çıldırttı.

"İDO HER GÜN EVDE, GÖZÜMÜN ÖNÜNDE"

Sacitaslan.com'a konuşan Derya Tuna şunları söyledi:

"Böyle bir şey olabilir mi? Her gün evde, gözümün önünde olan bir çocuk. Bu çocuğun pasaportu var. Orada en son ne zaman yurt dışına giriş çıkış yaptığı kolayca ispat edilebilir. Böyle bir haberi nasıl yazabiliyorlar; aklım almıyor.

"BU KADARINA PES!"

Tekrar söylüyorum; İdo ile Ebru arkadaşlık edebilir, mesajlaşabilir ama flört gibi bir şey söz konusu olamaz. Aralarında 10 yaş kadar bir fark var. Bu habere hakikaten çok şaşırdım. Bu kadarına pes! İdo, annesi ve babası dışında kimseye hesap vermez. Bu tip masa başı haberleri yaparak kimse bir yere varamaz"

ŞANCI CEPHESİ BAŞKA TÜRLÜ

Ancak işler, Ebru Şancı cephesinde pek de öyle değil. Twitter'dan birbirlerine iltifatlar yağdıran İdo ve Şancı, sürekli birlikte de görülüyor. Şancı ise en son İdo'nun kendisi için şarkı yazdığını söylemiş, Derya Tuna'yla da tanıştığını ve yaş farkının sorun olmayacağını öne sürmüştü. Şancı, "İnsanlar 'Sen 29'sun, o 21... Nasıl olur' diyor ama Derya Hanım'a da söyledim; İdo 21 yaşında ama 40 yaşından daha olgun"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Derya Tuna'yı Çıldırtan Dedikodu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement