Develi Kaymakamı Enver Ünlü Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Develi Kaymakamı Enver Ünlü Açıklaması

Develi Kaymakamı Enver Ünlü Açıklaması

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Fedakar kadınlarımızın geniş bir toplum için güçlendirilmesi lazım" dedi.

07.03.2015 12:41

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Fedakar kadınlarımızın geniş bir toplum için güçlendirilmesi lazım" dedi.

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ünver mesajında şunları söyledi:

"Yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren, fedakar kadınlarımızın mefkuresi geniş bir toplum için güçlendirilmeleri, hayatımızın her alanında var olmaları, daha müreffeh bir Türkiye ve daha güçlü bir sosyal hayat için ve barış içinde yaşayacağımız bir dünya için şarttır. Türkiye Cumhuriyeti'nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Medeniyetimizde çok özel bir konuma sahip olan, toplumsal hayatta önemli roller üstlenen, ürettikleri artı değer ile ülkemizin gelişip güçlenmesine büyük katkı sağlamışlardır. Toplumsal hayatta nüfusumuzun yarısından fazlasını oluşturan kadınlarımızın hak ettiği yere gelmesi, katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi, yalnızca kadınlarımızın değil, tüm toplumun sorumluluğudur. Kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diler, yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Kaymakamı Enver Ünlü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement