Devlet Bahçeli'nin Sevdiği Şarkılar - Son Dakika
Güncel

Devlet Bahçeli'nin Sevdiği Şarkılar

"Bir bahar akşamı rastladım size", "Mehtaplı gecelerde hep seni andım", "Bu yalnız geceler bana arkadaş", "Dönülmez akşamın ufkundayım"

01.08.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Lideri devlet Bahçeli'nin kütüphanesi kadar müzik repertuarı da çok geniş. Ancak bu geniş arşiv içinde çok sevdiği ve sürekli dinlediği 38 şarkının yeri çok özel.

TÜRK SANAT VE TÜRK HALK MÜZİĞİ İÇ İÇE

1980 öncesinde Ülkücü Hareket'in tanınmış isimlerinden Oğuzhan Cengiz'in kaleme aldığı "Türkmen Beyi Devlet Bahçeli" isimli kitapta Bahçeli'nin müzik zevki özel bir bölümde anlatılıyor.

Bilgeoğuz Yayınları'ndan çıkan kitapta yer alan bilgilere göre, Bahçeli'nin sevdiği şarkılar listesinde Türk Sanat ve Türk Halk Müziği içiçe.

UZUN YOLDA FERDİ DİNLİYOR

Ferdi Tayfur da dinleyen Bahçeli arabeski seviyor. Ferdi Tayfur'a olan ilgisini ise şöyle açıklıyor:

"Aslında her türlü müziği dinlerim. Ama Ferdi Tayfur'u çok severim. Tabii kendisi hemşerim olmasının dışında büyük bir müzik adamıdır. Gerçekten mümtaz bir şahsiyettir. Çok küçük yaştan beri verilen bir hayat mücadelesi vardır. Takdire şayandır, gençlere örnek bir davranıştır. O hayat şartlarında insanlar zirveye çıkabiliyorsa, bunu herkes için söz konusu olabilecek bir davranış olarak görmek lazım.

İkincisi çok güzel besteleri var. Uzun yollarda zevkle araba kullanmaya vesile oluyor, dinlendirici oluyor. Bir üçüncüsü de hemşerimiz, Adanalı. O bakımdan Ferdi Tayfur'u seviyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Devlet Bahçeli'nin Sevdiği Şarkılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement