Devrek Emniyetinden Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Devrek Emniyetinden Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği

Devrek Emniyetinden Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği

Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

08.04.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

Devrek Cumhuriyet Bulvarında saat 10' da düzenlenen törene, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlanırken, Ulu Önder Atatürk ve şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam edildi. Düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu, "Bugün Emniyet Müdürlüğü olarak Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu ve sevinci yaşamaktayız ve bu özel günümüzü bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Güvenlik hizmetlerinin sunumunda sivil katılım, şeffaflık, denetime açıklık, hesap verilebilirlik gibi evrensel değerlere son derece önem vermekteyiz. Bugün kendisine güvenilen ve başvurulan polisimiz tutum ve davranışıyla büyük takdir toplamaktadır. Suçların giderek arttığı, çeşitlendiği, suç işleme vasıtası ve tekniklerinin geliştiği uluslar arası organize hale geldiği günümüzde polisin suçların önlenmesinde halk desteği olmadan başarılı olabileceğini düşünmek mümkün değildir. Bu düşünceden hareketle Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak özellikle Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ile yeni projeler üreterek daha etkin hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Tertiplenen törene; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, Cumhuriyet Baş Savcısı Burhan Görgülü Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, CHP İl Başkan Yardımcısı Zeki Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, TSO Başkanı Ertan Civak, daire müdürleri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde tebrikler kabul edildi ve ardından personel ve vatandaşlara yönelik resepsiyon düzenlendi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Emniyetinden Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement