Devrek ESO'da Kongreye Doğru - Son Dakika
Yerel

Devrek ESO'da Kongreye Doğru

Devrek ESO\'da Kongreye Doğru

Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yapılacak genel kurulu öncesi esnafı ziyaret eden başkan adaylarından Okan Onur, seçimlerde destek istedi.

27.01.2014 13:09  Güncelleme: 13:16

Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 2 Şubat'ta yapılacak genel kurulu öncesi esnafı ziyaret eden başkan adaylarından elektronik mühendisi Okan Onur, projelerini paylaşarak seçimlerde destek istedi.

Devrek'te yaklaşık 15 yıldan bu yana elektrik elektronik mühendisliği işi ile uğraşan genç başkan adayı Okan Onur, 30 yıldan bu yana Esnaf Odası'nda değişmeyenleri değiştireceklerini söyledi. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaflardan hem destek isteyen hem de hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veren Onur, "Devrek, Çaydeğirmeni Eğerci, Özbağı ve Dirgine'de faaliyet gösteren ve Odamıza kayıtlı esnaflarımızı yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte tek tek ziyaret ediyoruz. Bakkalın derdini bakkal bilir, kuaförün derdini kuaför, motorcunun, kaportacının derdini yine motorcu, kaportacı bilir mantığıyla tüm meslek gruplarını ziyaret ediyoruz. İnşallah 2 Şubat'ta yapılacak seçimlerden sonra şayet başkan seçilirsem arkadaşlarımızla beraber 30 yıldan bu yana hiçbir şeyin değişmediği Oda'da köklü değişiklikler yaparak bir ilke imza atacağız." diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek ESO'da Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement