Devrek'te Halk Eğitimi Merkezi Tarafından Ahşap ve Boyama Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Halk Eğitimi Merkezi Tarafından Ahşap ve Boyama Sergisi Açıldı

Devrek\'te Halk Eğitimi Merkezi Tarafından Ahşap ve Boyama Sergisi Açıldı

Devrek’te Halk Eğitimi Merkezi tarafından “Ahşap ve Boyama Sergisi” açıldı.

26.05.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek'te Halk Eğitimi Merkezi tarafından "Ahşap ve Boyama Sergisi" açıldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından desteklenen ve bayan kursiyerlerin çoğunluğunu oluşturduğu "Baston Yapımı ve Dekoratif Ahşap Boyama Kursu" sergisinin açılışında ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi. Yaklaşık 5 ay önce başlanan eğitimde 18 kursiyer eski eşyalarını dekore ederek davetlilerin beğenisine sundu. Devrek Baston Sarayı'nda düzenlenen sergi açılışında konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Satılmış Yokarıbaş," Ocak ayında merakla başlattığımız bu kursumuzun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Arkadaşlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Devrek Kaymakamı Yakup Güney ise," Baston ve ağaç üzerine yapılan bu serginin hayırlı olmasını temenni ediyor, kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Düzenlenen açılışa; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Halk Eğitimi Merkezi Tarafından Ahşap ve Boyama Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement