Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

5 kardeşin fuhuş çetesi çökertildi(2)6 KİŞİ TUTUKLANDIKocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen ve gözaltına alındıktan sonra bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen N.K, A.K, E.K,H.K,A.K,ŞK tutuklanırken B.K Adli kontrolle serbest bırakıldı.

13.03.2017 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 kardeşin fuhuş çetesi çökertildi(2)

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen ve gözaltına alındıktan sonra bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen N.K, A.K, E.K,H.K,A.K,ŞK tutuklanırken B.K Adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber: Faruk KIYAK/ KOCAELİ,

================================

Sivas'ta otomobil ırmağa uçtu: 2 ölü

SİVAS Ankara karayolundaki yoğun dolu yağışı nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, Yıldız Irmağı'na uçtu. Çekici ile sudan çıkarılan otomobilde bulunan Gökhan Çitkıran ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolunun 20'inci kilometresindeki Yıldız Köprüsü'nde meydana geldi. Sivas'tan Ankara istikamatene giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 58 BN 759 plakalı otomobil, sürücüsünün yoğun dolu yağışı nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Yıldız ırmağına uçtu. Bu sırada PTT TIR'ı ile yoldan geçen Mehmet Ağyürek aracını durdurup suya atladı ancak otomobilde bulunanları çıkaramadı. Ardından olay yerine gelen çekici ile otomobil sudan çıkarıldı. Otomobilin içinde sıkışarak yaşamını yitiren biri kadın iki kişi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren çalışmasıyla çıkarıldı. Otomobilin arka koltuğunda bulunan cesetlerden birisinin Gökhan Çitkıran'a ait olduğu öğrenilirken, araçtaki kadın cesedinin kimliği henüz belirlenemedi. Cesetler otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Ankara istikametinden gelirken kazayı gördüklerini ve ırmaktaki otomobili gördükten sonra suya atladığını belirten PTT çalışanı Mehmet Ağyürek, "Araç süratli geliyordu karşıdan. Herhalde dolu falan yağmıştı. Hızını alamadı ve dereye uçtu. Suyun içine girdimde kimseyi göremedim, su derindi. Kapıyı açtım ama arabanın içine giremedim. Su çok soğuktu" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Irmak içindeki otomobil

-Aracın sudan çıkarılması

-Afad ekiplerinin çalışması

-Cenazelerin çıkarılıp götürülmesi

-TIR sürücüsü ve yanındakinin konuşmaları

-Ölen kişinin fotosu

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN-Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

================================================

Cami avlusundaki cinayete bir tutuklama

ÇORUM'da tartıştığı 35 yaşındaki Ümit Taşdan'ı cami avlusunda pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 37 yaşındaki Fatih P., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Çorum'un Çepni Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda iddiaya göre, Fatih P., aralarında husumet bulunan ve cami avlusunda karşılaştığı Ümit Taşdan ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, pompalı tüfekle ateş ederek Taşdan'ı olay yerinde öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. İfadesinde "Öfkeme hakim olamadım ve onu öldürdüm" dedi. Fatih P., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

Katil zanlısı Fatih P'nin polis otosu ile adliyeye getirilmesi

-Adliyeye girişi

Detaylar

Haber- Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement