Dha Yurt: (Ekiyle Yeniden)evdeki Yangın 3 Kişiye Mezar Oldu(Ek) - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt: (Ekiyle Yeniden)evdeki Yangın 3 Kişiye Mezar Oldu(Ek)

Dha Yurt: (Ekiyle Yeniden)evdeki Yangın 3 Kişiye Mezar Oldu(Ek)

ANNE, BABA VE KARDEŞİNİ YİTİRDİDenizli'nin Çal İlçesi'ndeki 2 katlı ahşap müstakil evde bugün saat 04.00'te çıkan yangında ev hamını olan annesi Habibe Göktürk, çiftçi olan babası Halil Göktürk ve kız kardeşi Gülben Göktürk'ü (8) yitiren Gülcan Göktürk (18), olayı haber alır almaz eve koştu.

12.01.2017 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANNE, BABA VE KARDEŞİNİ YİTİRDİ

Denizli'nin Çal İlçesi'ndeki 2 katlı ahşap müstakil evde bugün saat 04.00'te çıkan yangında ev hamını olan annesi Habibe Göktürk, çiftçi olan babası Halil Göktürk ve kız kardeşi Gülben Göktürk'ü (8) yitiren Gülcan Göktürk (18), olayı haber alır almaz eve koştu. Gözyaşını tutamayan genç kızı, vatandaşlar sakinleştirdi. Tıbbi sekreter olan Gülcan Göktürk'ün il merkezindeki bir hastanede görev yaptığı ve oradaki akrabalarının yanında yaşadığı belirtildi.

İLK BELİRLEME ELEKTRİK KONTAĞI

Yapılan ilk incelemeye göre yangının elektrik kontağından çıktığının tespit edildiği kaydedildi. Yangının kesin çıkış nedeninin ise yapılacak detaylı inceleme sonra belirleneceği bildirildi.

KARI-KOCA KÜÇÜK KIZI İÇİN TEKRAR EVE GİRMİŞ

Görgü tanıkları, yangın anında baba Halil Göktürk ile eşi Habibe Göktürk'ün dışarı çıkmayı başardığı, karı-kocanın evin üst katında bulunan küçük kızlarını kurtarmak için tekrar içeri girdiğini söyledi. Çiftin eve girmesinden kısa bir süre sonra ise çatının çöktüğü belirtildi. İtfaiye ekiplerinin saat 13.00'e kadar süren çalışmasıyla, ölenlerin cesetleri, çatı göçüğünün altından çıkarıldı, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne morguna götürüldü.

Ölen ailenin, Çal Belediye Başkanı MHP'li Fethi Akcan'ın uzaktan akrabası olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen Akcan, itfaiye ekiplerinden ve jandarmadan konuyla ilgili bilgi aldı.

Görüntü Dökümü

---------------

Ailenin fotoğrafı

İtfaiyenin çalışması

Molozların kaldırılması

Cenaze çıkarılması

Vatandaşlarla röp.

Belediye Başkanı Fethi Akçan'dan görüntü

(Haber- Kamera: Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt: (Ekiyle Yeniden)evdeki Yangın 3 Kişiye Mezar Oldu(Ek) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement