Dicle Üniligde Bölge Şampiyonu - Son Dakika
Spor

Dicle Üniligde Bölge Şampiyonu

Dicle Üniligde Bölge Şampiyonu

Dicle Üniversitesi bayan voleybol takımı Üniligde Bölge Şampiyonu oldu.

31.03.2015 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Adıyaman Üniversitesi ile yapılan ÜNİLİG müsabakasını 3-1 kazanarak bölge şampiyonu oldu.

Takımının Türkiye üçüncü ligine yükselme başarısı gösterdikten sonra ÜNİLİG'de de bölge birincisi olarak çifte şampiyon kazandıklarını dile getiren Takım Antrenörü Zafer İpekçi, Türkiye'nin en güçlü sekiz üniversitesi arasına girmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

1-6 Mayıs tarihlerinde Samsun'da yapılacak olan final müsabakaları için vakit kaybetmeden hazırlıklara başlayacaklarını kaydeden İpekçi, "zorlu rakipler arasında elimizden geleni takımca yapmaya çalışacağız. Sporun tanıtımda, barışta ve insanların kaynaşmasında önemli rolü bulunmaktadır. Dicle Üniversitesi, sporda otuz branşta faaliyet göstererek Diyarbakır'ın güzel yönlerinin tanıtımında önemli mesafeler almaktadır. Rektörlüğümüz de sportif faaliyetleri desteklemek amacıyla maddi kaynaklar oluşturma çabasındadır" diye konuştu.

Bayan Voleybol Takımının göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, takımın tüm oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti. Birçok branşta faaliyet yürüten öğrencileri/sporcuları olduğunu kaydeden Eyigün, tüm sporculara ellerinden gelen her türlü maddi ve manevi desteği sunma gayretinde olduklarını ifade etti.

Gösterilen bu gayretlerin sonucunda bu tür başarıların kendilerini gururlandırdığını kaydeden Eyigün, yönetim olarak, sporcularımızı sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz. Dicle Üniversitesi ve Diyarbakır'ın adını bu tür başarılı sportif ve bilimsel haberlerle gündeme getirmek en büyük şiarımızdır.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle Üniligde Bölge Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement