Didim Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımından Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımından Büyük Başarı

Didim Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımından Büyük Başarı

Aydın’da düzenlenen Masterler Salon Okçuluk İl Şampiyonluğu yarışmasında kendi kategorilerinde dört madalyayla dönen Didim Belediyespor Okçuluk Takımı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

17.03.2015 15:40

Aydın'da düzenlenen Masterler Salon Okçuluk İl Şampiyonluğu yarışmasında kendi kategorilerinde dört madalyayla dönen Didim Belediyespor Okçuluk Takımı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Didim Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımı Antrenörü Berkenis Aydemir ile sporculardan oluşan heyet katıldı. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay sporcuları tebrik ederek" Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin Belediyemizi ve Didim'i en iyi şekilde temsil ettiğinize ve etmeye devam edeceğinize inancımız tam. Spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz" dedi.

Didim Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımı Antrenörü Berkenis Aydemir Gençlerinde bu spora büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, "Gelecekte okçuluk sporunda Didim'i daha da ileriye taşıyacağız. Yetişen gençlerimizle beraber daha çok başarılar kazanacağız" dedi.

Sporcularımız, desteklerini esirgemediği için Belediye Başkanı A. Deniz Atabay' a teşekkür ederken, bundan sonraki hedeflerinin Türkiye okçuluk yarışmalarında Didim'i en iyi şekilde temsil etmek olduklarını belirterek bütün kazanılacak madalyalara talip olduklarını söylediler.

Müsabakalarda Kendi kategorilerinde Ebru Aydemir ve Arslan ünlü Altın Madalya, Türker Kamacı ve Nurettin Aydemir Bronz Madalya alarak Didim Belediyespor Kulübü Takımı Okçuluk Sporu dalında ilki başardılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor Kulübü Okçuluk Takımından Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement