Didim'de El Kol Tartışmasında Kan Aktı - Son Dakika
Yerel

Didim'de El Kol Tartışmasında Kan Aktı

Didim\'de El Kol Tartışmasında Kan Aktı

Aydın'ın Didim ilçesinde üç kişi arasında başlayan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

14.11.2015 10:55  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde üç kişi arasında başlayan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklanan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi gencin hayati tehlikesi sürüyor.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Yeni Mahalle, Kurtuluş Caddesi ile Sevgi yolu arasında meydana geldi. İddialara göre; Sokak üzerinde yürüyen Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek yüksek okulu öğrencisi 18 yaşındaki F.A ile aynı sokakta yine yaya olarak yürüyen F.K (17) ila M.Ö.H (16) arasında el kol hareketleri yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda M.Ö. H cebinden çıkardığı bıçakla üniversite öğrencisi F.A iki kez karnından bir kez da sırtından bıçakladı.

Olay sonrası iki şüpheli olay yerinden kaçarken olayı fark eden vatandaşlar durumu hemen Polise ve 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı üniversite öğrencisi Didim Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Söke'ye sevk edildi. Yaralı öğrencinin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavisin sürdüğü öğrenildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise yaptıkları çalışma neticesinde olayı gerçekleştiren iki şüpheliyi kısa sürede yakalarken, Emniyetteki işlemlerinin ardından iki şüpheli Adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan iki şüpheli daha önce F.A'yı tanımadıklarını ve aralarında husumet olmadığını kavganın el kol hareketleri yapması yüzünden başladığını belirtikleri öğrenildi. İki şüpheli Adliyedeki ifadelerinin ardından tutuklanarak Söke cezaevine gönderilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de El Kol Tartışmasında Kan Aktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement