Didim'de Kursiyerlere Moral Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Didim'de Kursiyerlere Moral Etkinliği

Didim\'de Kursiyerlere Moral Etkinliği

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, İş-Kur Söke İlçe Müdürlüğü ile Didim Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan engelli bakım ile cam el dekorcusu kurslarına katılan kursiyerler ile dernek üyelerine mangal partisi düzenlendi.

01.06.2016 15:56

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, İş-Kur Söke İlçe Müdürlüğü ile Didim Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan engelli bakım ile cam el dekorcusu kurslarına katılan kursiyerler ile dernek üyelerine mangal partisi düzenlendi.

Engelliler Derneği binasında yapılan mangal partisine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Kaya Ziya Bacanak, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel, Mesleki eğitim merkezi öğretmenleri kurs öğretmenleri ile kursiyerler ile dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

Bahçede yapılan mangalda gelen konuklara ikramlarda bulunuldu. Ardından Başkan Atabay ve beraberindekiler açılan Cam El dekorculuğu kursu kapsamında yapılan eserleri yerinde inceledi. Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel üç kurumun işbirliğinde açılan kursların devam ettiğini belirterek "Engelli bakım kursuna 20, Cam el dekorculuğu kursuna da 15 kursiyerimiz katıldı. Bu kurslara engellilerin yakınlarının yanı sıra dışarıdan da kursiyerler katılıyor. Kurslar verimli geçiyor moral ve motivasyon amaçlı bu etkinlikte son derece güzel oldu." dedi

Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ise etkinliğin kurslara katılan kursiyerlere moral ve motive amaçlı düzenlendiğini belirterek "Engelli olmak üretime engel değildir. Bu sloganla yola çıktık. Buradaki amacımız öncelikle engelli bireylerin kurs ortamında kendilerini evlerindeki kadar rahat hissetmeleri. Ardından kurstan aldıkları motivasyonla üretebildiklerini görebilmeli. Son olarak kursumuzda Didim'e özgü materyalleri ve hediyelik objelerin ev ortamlarında üretimlerinde süreklilik sağlayıp engelli kardeşlerimizin ev bütçesine katkı sunabilmeleri ve bu sayede kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamaktır. Bunu da burada gördük." dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise bu tür kursların açılmasının önemine değinerek katkı sunan ve destek olan herkese teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Kursiyerlere Moral Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement