Didim Hırsızlık Operasyonunda Gözaltına Alınan 9 Şüpheliden 3'ü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Didim Hırsızlık Operasyonunda Gözaltına Alınan 9 Şüpheliden 3'ü Tutuklandı

Didim Hırsızlık Operasyonunda Gözaltına Alınan 9 Şüpheliden 3\'ü Tutuklandı

Hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, polisin çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen bir çeteye yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda çalıntı elektronik eşya ile yakalanıp gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü tutuklandı.

02.04.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, polisin çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen bir çeteye yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda çalıntı elektronik eşya ile yakalanıp gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü tutuklandı. Diğer 6 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Didim'de son zamanlarda artan hırsızlık olayları üzerine Ddim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. Çalışmalar sonucu hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği belirlenen bir çete 1 ay süreyle teknik ve fiziki takibe alındı. Takibin ardından 34 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri, M.K.(17), Ö.Y.(16), R.Ö.(25), M.E.(27), Y.T.(22), C.K.(54), Ş.T.(20), S.Y.(29) ve M.C.Ö.(17)'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgularından birlikte hareket ederek hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri, hırsızlık mallarını sattıkları ve alımına aracılık ettikleri tespit edildi. Şüphelilerin ev, işyeri ve otomobillerindeki aramalarda çalıntı olduğu belirlenen, farklı markalarda 9 LCD televizyon, 8 dizüstü bilgisayar, 12 cep telefonu, 2 uydu alıcısı, 1 müzik seti, 1 ses sistemi, 25 adet 7.65 çapında mermi ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Polis, hırsızlık mallarını satın aldıkları tespit edilen 21 kişinin de ifadelerine başvurup, serbest bıraktı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden M.K., Ö.Y. ve C.K. tutuklanıp, Söke Cezaevi'ne gönderildi. diğer 6 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen elektronik eşyaların ise tutanakla sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim Hırsızlık Operasyonunda Gözaltına Alınan 9 Şüpheliden 3'ü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement