Didim Sokaklarına Kadın Eli Değiyor - Son Dakika
Yerel

Didim Sokaklarına Kadın Eli Değiyor

Didim Sokaklarına Kadın Eli Değiyor

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde taşeron işçi olarak alınan 10 bayan işçi, her gün sokak ve caddeleri temizliyor.

24.07.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde taşeron işçi olarak alınan 10 bayan işçi, her gün sokak ve caddeleri temizliyor.

Didim'de cadde ve sokaklara kadın eli değiyor. Didim Belediyesince her yaz döneminde yapılan Temizlik elemanı ihalesi kapsamında bu yıl 10 kadın işçi 5 aylık süreyle Didim sokaklarını temizleyecek. Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce görevlendirilen 10 kadın temizlik işçisi ellerinde eldiven, süpürge ve temizlik aracıyla saat 08: 00'den 17: 00'ye kadar belirlenen bölgelerde itinayla temizlik faaliyetlerini yürütüyor. Pınar Caddesi, Gonca Caddesi, Atatürk Bulvarı ile İnönü Bulvarı arasında 8 bayan, Cumhuriyet Caddesi üzerinde 2 bayan sürekli temizlik çalışması yürütüyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Türkiye'de çok az belediyenin bu tür örnek bir çalışma sergilediğini ifade ederek "Kadınların güncel yaşantı içerisinde her türlü görevi layıkıyla yerine getirdikleri yaparken de belli oluyor. Kadın elinin değdiği her iş dikkatle yapılıyor. Türkiye'de çok az belediye olan uygulama ve umarım bir çok belediyeye örnek olur. Kadınlara eşit yaklaşımı içerisinde bu tür görevlendirmelerde bulunduk. Bu göreviyle de layıkıyla yapacaklarına inancımız tam" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Sokaklarına Kadın Eli Değiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement