Didim Ticaret Odasdı Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Çalışmalarını Kaymakam'a Anlattı - Son Dakika
Yerel

Didim Ticaret Odasdı Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Çalışmalarını Kaymakam'a Anlattı

Didim Ticaret Odasdı Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Çalışmalarını Kaymakam\'a Anlattı

Didim Ticaret Odası Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

11.10.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Ticaret Odası Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Didim Kaymakamı İskender Yönden'i makamında ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Dr. Hilmi Yıldırım ve beraberindeki komisyon üyeleri Aydın Çağlayan, Deniz Demir, Yılmaz Beyazkaz ve Nihat Sandıkçı, Kaymakam Yönden'i ziyaret ederek komisyonun bu güne kadarki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Sırasıyla Kos Adası ile olan bu güne kadarki gelişmeler ve DHL de proje onaylanması için uzun zamandır bekleyen Didim Gemi Yanaşma İskelesi hakkında bilgi verildi.2. Koyun burnundan başlayan Liman küçük bir balıkçı barınağı, feribotların yanaşabileceği özel bir platform ve büyük gemilerin yanaşacağı 300m uzunluğundaki İskeleden oluşuyor.

Ayrıca Komisyonun devam eden Didim'i marka şehir yapma konusunda hazırladıkları projeler anlatıldı. Kaymakam İskender Yönden bu projelerin Didim için son derece faydalı olacağını, gereken desteği vereceklerini belirtti. Bu projeler Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile de paylaşıldıktan sonra; Başkanın da desteği ve onayı alınarak halka anlatılacağı belirtildi.

Kaymakam Yönden de özellikle Kos seferleri ile alakalı olarak Türk Vatandaşlarından alınan vize harcının düşürülmesi konusunda talepleri olması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Yakın zamanda ilçeye ziyaret edecek olan Kos yetkililerine bu talebinde iletilmesine ve çalışmanın hızlı bir şekilde devam etmesine karar verildi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ticaret Odasdı Kültür-Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu Çalışmalarını Kaymakam'a Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement