Didimli Avukat Kadri Dülger, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Didimli Avukat Kadri Dülger, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Didim’in tanınmış Avukatlarında Av. Kadri Dülger, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Aydın Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

18.03.2015 15:21

Didim'in tanınmış Avukatlarında Av. Kadri Dülger, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde MHP'den Aydın Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Basın toplantısında konuşan Dülger "Beni bugünlere getiren Didim'e vefa borcumu ödemek için adayım." dedi.

Didim'in tanınmış Avukatlarında Av. Kadri Dülger, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde MHP'den Aydın Milletvekili aday adayı olduğunu. MHP İlçe binasında düzenlenen toplantıya MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter, MHP'li Belediye Meclis Üyeleri Özgür Makasçıoğlu, Nuh Ali Yılmaz ve Aydan Aşık Turgut, MHP İlçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter 7 Haziran'da yapılacak Genel seçimlere az bir zaman kaldığını ifade ederek"30 Mart yerel seçimlerinde seçimi az bir farkla kaybetsek te başarılı olduk. Bu süreçten sonra İlçe teşkilatı olarak yönetime seçilmemizden sonra gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Bu zor günler imanlı inançlı Türk evlatlarının sorumluluk alma zamanı; Bu noktada çocukluk arkadaşım, babalarımızın da birlikte hareket ettiği parti de saygı değer kardeşim Kadri Dülger böyle bir sorumluluğun altına girdi. Kendisi 7 Haziran'daki seçimlerde Milletvekili aday adayı oldu. Hem İlçemiz hem İlimiz hem de Ülkemiz için hayırlı olsun. Çıktığı bu yolda her zaman yanında olacağız." dedi.

"NEDEN MHP, NEDEN ŞİMDİ"

MHP Aydın Milletvekili aday adayı Av. Kadir Dülger'in basın toplantısına eşi Gamze Dülger'de katılarak destek olduğu görüldü. Basın toplantısında konuşan MHP Aydın Milletvekili aday adayı Av. Kadir Dülger neden MHP ve Neden şimdi sorularını yanıt vererek " Partimizin ilçe teşkilatının tam ve katıksız onayı, desteği, taktir ve teklinleriyle,25.Dönem milletvekilliği seçimlerinde partimizden Aydın milletvekili adaylığı için başvuru yapmaya karar verdim. Neden MHP, neden şimdi? Birinci sorunun cevabı çok kolay; Sorunun birincisi çok kolay, hayatımın hiçbir döneminde benim için başka asla ve kata seçenek olmadı. Onun için, MHP. Bence asıl soru şu "Neden şimdi". her gün haberlerde görüyorsunuz, ülkemiz tam anlamıyla yangın yeri. At iziyle it izi birbirine karışmış. Oy ve saltanat uğruna bebek katilini, Kanaat önderi haline getirmeye çalışan bunu benim saf niyetli insanıma çözüm süreci, barış süreci diye yutturmaya çalışan bir iktidar var. Artık Didim'linin, Ankara'da çalacak kapısı, telefon açıp arayacak bir abisi, bir yeğeni,bir kardeşi olsun istiyorum. Beni bugünlere getiren Didim'e vefa borcumu ödemek istiyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimli Avukat Kadri Dülger, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement