Dili Boğazına Kaçan Sporcu Ölümden Döndü - Son Dakika
Spor

Dili Boğazına Kaçan Sporcu Ölümden Döndü

Bitlis'teki bölgesel amatör maçta, rakibiyle çarpıştıktan sonra baygınlık geçiren oyuncu sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

20.09.2015 21:04  Güncelleme: 11:31

Bitlis'in Tatvan ilçesinde oynanan Tatvan Gençlerbirliğispor ile Bingölspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig müsabakasında rakibiyle çarpışarak dili boğazına kaçan Barış Aslan (23), sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

DİLİ BOĞAZINA KAÇTI

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Tatvan Gençlerbirliğispor ile Bingölspor, Tatvan Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 biten maçın 60. dakikasında rakibiyle çarpışan Tatvan Gençlerbirliğispor'dan Barış Aslan'ın dili boğazına kaçtı.

SAĞLIK GÖREVLİLERİ HAYATINI KURTARDI

Bir süre nefes almakta zorlanan genç futbolcu, sahada hazır bekletilen sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kurtarılarak Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, maçın 1-1 berabere sonuçlanmasına ve hakem kararlarına tepki göstererek sahaya inmek isteyen taraftarlarla, güvenlik güçleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.



Dili Boğazına Kaçan Sporcu Ölümden Döndü
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dili Boğazına Kaçan Sporcu Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement