Dilovası Belediyespor'dan Gol Yağmuru - Son Dakika
Yerel

Dilovası Belediyespor'dan Gol Yağmuru

Dilovası Belediyespor\'dan Gol Yağmuru

U 17 Ligi 3. Hafta maçında Gebze Metin Oktay Stadında Gebze Kirazpınarspor ile karşılaşan Dilovası Belediyespor U 17 ekibi rakibini gol yağmuruna tuttu.

23.09.2014 13:56  Güncelleme: 14:09

U 17 Ligi 3. Hafta maçında Gebze Metin Oktay Stadı'nda Gebze Kirazpınarspor ile karşılaşan Dilovası Belediyespor U 17 ekibi rakibini gol yağmuruna tuttu.

U17 Grubu'nun iddialı takımı Dilovası Belediyespor ile Gebze Kirazpınarspor, Gebze Metin Oktay Stadı'nda karşılaştı. İlk dakikalardan itibaren rakip üzerinde baskı oluşturan ekip 2. dakikada Muhammet Gördegir'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunu soğutmayan Dilovası Belediyespor, rakibi karşısında Hakan Özmen'in dakika 4'de penaltıdan, Muharrem Avşar'ın 20. dakikadaki golleri ile 3-0 öne geçerken Muhammet Gördegir 25. Dakikada attığı gol ile 4-0 önde geçti. İlk yarının uzatmalarında yediği penaltı golü ile soyunma odasına 4-1 lik skor ile gitti.

İkinci yarıya da atak başlayan Dilovası Belediyespor 50. dakikada Muhammet'in hattrick golü ile farkı dörde çıkardı. Gebze Kirazpınarspor farkı 3 e düşürdü ancak. Dilovası Belediyespor'lu Semih Doğan'ın 76. Dakikada attığı golle skoru belirleyerek rakibini deplasman da 6-2 mağlup etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Belediyespor'dan Gol Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement