Dilovası'nda İftar Sofraları Çerkeşli Mahallesinde Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda İftar Sofraları Çerkeşli Mahallesinde Kuruldu

Dilovası\'nda İftar Sofraları Çerkeşli Mahallesinde Kuruldu

Dilovası Belediyesinin geleneksel iftar yemeklerinin sekizincisi Çerkeşli Mahallesi’nde yapıldı.

17.07.2014 12:53

Dilovası Belediyesinin geleneksel iftar yemeklerinin sekizincisi Çerkeşli Mahallesi'nde yapıldı.

Dilovası Belediyesi tarafından her ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin sekizincisi Çerkeşli mahallesinde yapıldı. İftar yemeğine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Rabbimiz bizleri Ramazan ayının sağlık ve mutluluk içinde, Kadir gecesi ve Ramazan bayramına ulaştırsın, sofralarımızdan bereketini eksik etmesin. Halkımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkacak, hesap verebilecek ve sizlerle sadece bugün değil, her zaman bir arada olacağız" dedi.

Önümüzdeki Cumhutbaşkanlığı Seçimlerine de değinen Toltar, "10 Ağustosta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşımız doğru bildiğini yapacak, doğru bildiğini yapıyor. 91 yılda ilk defa halk oylamasına sunulan seçim, bir cumhurbaşkanı vadediyor. Oy kullanırken yapılan reformlara, yeniliklere, başarıya bakacağız, ülkemizin geleceği için, ülkemizin dönüşüme ve gelişime devam edebilmesi için en doğru olanı yapacağız. Tüm halkımız doğruyu seçme yolunda, inanıyorum ki 10 Ağustosta yapılacak seçimlerde de fazlasıyla üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.

İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılardan da bahseden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Biz burada rahat bir şekilde iftar sofralarımızda iftarımızı yaparken, Gazze'de çocuk, kadın yaşlı demeden kardeşlerimizi katlediyorlar. Ne yazık ki kardeşlerimiz zulüm altında can veriyorlar. Gazze'deki kardeşlerimiz için dua etmeliyiz. Yapılan katliamlar insanlık suçudur, internette, gazetelerde, televizyonlarda görüyoruz, ufacık bedenler, masum insanlar suçsuz yere acı çekiyor, yokluk çekiyor. Bu insanlık dramı, annelerin yasları dinse de unutulmayacak, bir gün bu zulüm bitecek ama asla unutmayacağız. Zalimler kendilerine yapılmasını istemediklerini küçük çocuklara yapıyor " dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda İftar Sofraları Çerkeşli Mahallesinde Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement