Dilovası'nda Spor Sahası Protestosu - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda Spor Sahası Protestosu

Dilovası\'nda Spor Sahası Protestosu

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde belediye tarafından Diliskelesi Mahallesi'ne yapılan Çim Halı Spor Tesisi, seyirci izleme yeri olmaması ve üstünün kapatılmaması nedeniyle mahalle sakinleri tarafından protesto edildi.

21.09.2014 16:15

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde belediye tarafından Diliskelesi Mahallesi'ne yapılan Çim Halı Spor Tesisi, seyirci izleme yeri olmaması ve üstünün kapatılmaması nedeniyle mahalle sakinleri tarafından protesto edildi. Mahalle sakinleri kendilerine verilen sözlerin tutulmasını istiyerek Dilovası Belediye binası önüne sloganlar eşliğinde yürüdü.

Dilovası İlçesi'nde geçen yıl, gençlerin spor yapmaları amacıyla Diliskelesi Mahallesi'ne Çim Halı Spor Tesisi yapıldı. Geçen süre içersinde zemini zarar gören bölgelerin onarılması, seyirci izleme yerinin yapılması ve üstünün kapatılması amacıyla mahalle sakinleri bir çok kez Dilovası Belediyesi'ne yazılı başvuruda bulundu. Herhangi bir sonuç çıkmayınca mahalle sakinleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile görüşüp eksikliklerin tamamlanması için söz aldı.

Bunun üzerine Diliskelesi Mahallesi 1'inci Geleneksel Halı Saha Turnuvası yapma kararı alan mahalle sakinler,i spor tesisinin onarılması konusunda bir sonuca ulaşamayınca seslerini duyurmak amacıyla bugün ellerinde 'Spor yaşatır uyuşturucu öldürür', 'Cebimiz için değil, geleceğimiz için burdayız', 'Spor sahası buysa üstü kalsın' yazılı dövizler taşıyarak belediye binası önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

MUHTAR: TURNUVAYI İPTAL EDEBİLİRİZ

Diliskelesi'nde yapılan spor sahasının yetersiz olduğunu belirten Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özer şunları söyledi;:

"Dilovası Belediyesi mahalemizde gençlerin zaman geçirebilekeleri çim halı saha yaptı. Ama yeterli oranda yapılamadı. Gençler istedikleri gibi buradan faydalanamıyorlar. Bu spor tesisinin eksikliklerinin giderilip yaz kış spor yapılabilecek bir konuma getirilmesini istiyoruz. Saha yapıldı ama seyirci alanı yok, üstü kapatılmadı. Biz bu spor alanında 'Diliskelesi Mahallesi 1'inci Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası' yapmayı planlıyoruz. Fakat saha yetersiz olduğu için turnuvayı iptal edebiliriz."

Belediye binası önünde yapılan açıklamanın ardından mahalle sakinleri sessizce dağıldı. - Dilovasıkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilovası'nda Spor Sahası Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement