Dilovasında 81 Başarılı Öğrenciye Çeyrek Altın Hediye Edildi - Son Dakika
Yerel

Dilovasında 81 Başarılı Öğrenciye Çeyrek Altın Hediye Edildi

Dilovasında 81 Başarılı Öğrenciye Çeyrek Altın Hediye Edildi

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sonunda Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki 81 başarılı öğrenci ”Dilovası’nın Altın Çocukları” sertifikası ve çeyrek altın ile ödüllendirildi.

17.06.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sonunda Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki 81 başarılı öğrenci "Dilovası'nın Altın Çocukları" sertifikası ve çeyrek altın ile ödüllendirildi.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı bugün öğrencilere verilen karneler ile sona erdi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dilovası genelinde eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 81 başarılı öğrenciye sene sonunda çeyrek altın hediye edildi. Dilovası Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulunda düzenlenen törene Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İMES Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, siyasi parti temsilcileri ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, "17 Haziran 2016 bugün, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sevincini yaşamaktayız. İlçemizde 27 okulumuzda 580 öğretmen ile yaklaşık 11 bin 500 öğrenci ile yürüttüğümüz bir dönemi daha bugün burada noktalıyoruz. Bugünün anlamı hepimiz için ayrı ayrı önem taşıyor. Öğrencilerimiz için uzun ve yorucu bir yılı geride bırakıp dinlenecekleri bir tatile başlarken aynı zamanda karne heyecanı yaşıyoruz. Velilerimiz bugün çocuklarıyla guru duyacaklar. Öğretmenlerimiz hem gururlanacaklar hem de hak ettikleri bir tatil fırsatına kavuşacaklar. Bu eğitim öğretim yılında çocuklarımıza zaman harcayarak onları yaz tatillerine kavuşturan öğretmenlerime ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay'ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiir ve yapılan gösteri beğeni topladı. Gösterilerin ardından ilçe genelinde başarılı olan 81 öğrenciye protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri ile birlikte çeyrek altın hediye edildi.

Program ilkokul öğrencilerine dağıtılan karneler ile sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovasında 81 Başarılı Öğrenciye Çeyrek Altın Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement