Dinar Eskkk Olağan Denetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dinar Eskkk Olağan Denetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Dinar Eskkk Olağan Denetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Dinar Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) olağan denetim kurulu seçimi büyük bir katılımla yapıldı.

23.03.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Dinar Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin (ESKKK) olağan denetim kurulu seçimi büyük bir katılımla yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Dinar Esnaf, Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu, tüm katılımcılara teşekkür ederek, kooperatif olarak ilçede esnaflar adına yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Topçu konuşmasında şunları söyledi:

"Dinar'da bulunan esnaf kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız. Esnaflarımıza verdiğimiz krediler ile ilçe ekonomisine can katmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın ekonomik sorunlarıyla yakından ilgilenip, kooperatifimizce gerekli destekleri sağlamaktayız. Kooperatifi olarak ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa bir zaman dili içerisinde üyelerimize istihdam sağlayarak kredi desteği verdik. Her zaman esnaflarımızın yanlarında olarak onların dert ve sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf ettik."

Divan Kurulu Başkanlığını Esnaf, Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Müdürü Ahmet Tural'ın yaptığı olağan genel kurulda Başkan Topçu'ya, kooperatife emeği ve hizmetleri geçmiş olan İbrahim Küçük'e, Dinar Halk Bankası Müdürü Zafer Keser'e ve Göller Bölge Birliği Müdürü Ahmet Tural'a teşekkür plaketleri hediye edildi. Yapılan seçimde denetim kurulu asil üyeliklerine Sabri Can Bekle ve Oğuzhan Başoğlu seçildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dinar Eskkk Olağan Denetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement