Dinar, Kulp İpeğine Sahip Çıkan Firmayı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Dinar, Kulp İpeğine Sahip Çıkan Firmayı Ziyaret Etti

Dinar, Kulp İpeğine Sahip Çıkan Firmayı Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Metin Dinar, İstanbul Kemerburgaz’da faaliyet yürüten ’Silk And Cashmer’ firmasını ziyaret etti.

03.02.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Metin Dinar, İstanbul Kemerburgaz'da faaliyet yürüten 'Silk And Cashmer' firmasını ziyaret etti.

Firmanın Genel Müdürü Ayşe Zamanpur ile Bütçe ve Planlama Müdürü Öznur Çavuşoğlu tarafından karşılanan Eşbaşkan Dinar mağazayı gezerek ürünleri inceledi. Eşbaşkan Dinar, "Öncelikle sosyal sorumluluk projelerine ve kadın istihdamını ilke edinen firmanızı kutluyorum. Kulp'ta üretilen ipek şalları reyonlarınızda görmek bizleri sevindirdi. Firmanız ve kurumumuz işbirliğiyle kadın istihdamını sağlayacak, ipek ürünlerinin üretildiği yeni atölyelerin açılması fikri, başarıya ulaşılabilecek bir proje olacağının inancını taşıyorum. Düşünülen bu projenin can bulması ve yerinde incelenmesi adına sizleri Kulp'a davet ediyorum" dedi.

Eşbaşkan Dinar'ın davetine olumlu bakan firma yetkilileri en kısa sürede Kulp ilçesinde ziyarette bulunacaklarını, düşünülen projeye sıcak baktıklarını, proje kapsamında üretilecek ipek ürünlerin daha geniş bir pazara sahip olabilmesi için gerekli çabanın gösterileceğini ifade etti. Firma yetkilileri, Dinar'a ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dinar, Kulp İpeğine Sahip Çıkan Firmayı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement